Inschrijving Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2016 geopend

Inschrijving Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2016 geopend

Duurzaam reparerenDe inschrijving voor de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2016 is geopend. Dit laat de stichting Duurzaam Repareren weten.

Duurzaamheidsiitiatieven
Vanaf 15 januari tot 1 mei is het mogelijk om duurzaamheidsinitiatieven aan te melden om mee te dingen voor deze award.

Twee awards
Vorig jaar zijn er structurele wijzigingen doorgevoerd in de procedure van de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward. Zo kwamen er twee awards, één voor de gecertificeerde bedrijven (certificaathouders) en één voor de producenten/ leveranciers. De grootste wijziging was dat niet een vakjury maar het publiek de winnaars aanwijst. Dit vindt plaats tijdens het jaarlijks netwerkevent van Duurzaam Repareren, op 23 juni aanstaande tijdens de Summer BBQ 2016.

Ook nieuw is dat er per categorie maximaal vier relevante initiatieven aan het publiek gepresenteerd zullen worden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. “Inschrijvers doen er dus verstandig aan om hun nominatie snel in te dienen”, aldus de stichting Duurzaam Repareren.

De Dave Bebelaar Award is vernoemd naar de oud-ARN-directeur en wordt jaarlijks uitgeloofd aan bedrijven die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan duurzaamheid in de automotive sector.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.