Glasurit praat leden bij over ontwikkelingen in schadeherstelmarkt

Glasurit praat leden bij over ontwikkelingen in schadeherstelmarkt

Fabrikant van onder meer autolakken Glasurit heeft tijdens jaarlijkse ColorMotion ruim 75 leden bijgepraat over de ontwikkelingen in de schadeherstelmarkt. Gedurende de dag stonden onder de noemer ‘The Next Generation @Work’ diverse ontwikkelingen centraal die momenteel spelen.

Tijdens de bijeenkomst in het Louwman Museum in Den Haag gaven diverse sprekers hun visie op het thema. Zo praatte het Glasurit ColorMotion team de groep bij over de nieuwste generatie diensten die schadeherstellers klaarmaken voor de toekomst.

Een van die diensten is het bodyshop development programma ‘BOOST’. De dienst zorgt ervoor dat het complete schadeherstelproces wordt doorgelicht op zoek naar verbeter-potentieel. Ook kwam het recyclen van auto’s en batterijen uit voertuigen aan de orde, evenals de kansen die hier liggen voor de branche.

Opleiding en branchenormering

Een ander onderwerp op de agenda was hoe momenteel vijf generaties actief zijn op de werkvloer en hoe deze elkaar kunnen versterken, de verbinding aangaan en de generatiekloof dichten. Tijdens een ander programma-onderdeel was er uitgebreid aandacht voor het onderwerp ‘opleiding en branchenormering’ en hoe de nieuwste generatie schadeherstelopleidingen eruit ziet.

Afsluitend konden de ColorMotion leden tijdens een walking dinner samen terugblikken op de dag, met elkaar van gedachten wisselen over de besproken thema’s en netwerken met hun collega-ondernemers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.