Glasurit organiseert studiereis met leden ColorMotion

Glasurit organiseert studiereis met leden ColorMotion

Glasurit heeft van 3 tot en met 5 november 2016 voor leden van de ColorMotion-groep een internationale studiereis georganiseerd naar München. De reis had een educatief doel, aldus Glasurit.

Allianz Zentrum für Technik
De groep heeft een bezoek gebracht aan het ‘Allianz Zentrum für Technik’. Dit is het advies- en onderzoeksinstituut van Allianz waar crashtests worden uitgevoerd om autoschades te analyseren en te repareren. Ook zijn de ColorMotion-leden naar de BMW-fabriek geweest. Hier hebben ze onder andere een bezoek gebracht aan BMW Welt, het presentatie- en distributiecentrum voor de huidige BMW-producten. Aansluitend was er een tour door de fabriek langs alle productiefacetten van de BMW 3- en 4-serie. Daarnaast werd nog een schadeherstelbedrijf, Mercedes-Benz Niederlassung München, bezocht.

100 jaar BMW
Tijdens de reis was er voor de deelnemende schadeherstelbedrijven ruime gelegenheid om met elkaar te netwerken. Volgens Glasurit sloot het bezoek aan BMW goed aan bij het 100-jarig bestaan van BMW: “Dit onderstreepte bovendien de goede contacten die BASF heeft met deze autofabrikant vanwege de OEM-relatie tussen beide organisaties.”

De bijeenkomst werd exclusief georganiseerd voor leden van ColorMotion, Glasurits samenwerkingsverband gericht op de rendements- en efficiencyverbetering van schadeherstelbedrijven. Bij dit samenwerkingsverband zijn ruim 100 schadeherstelbedrijven aangesloten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.