Glasurit introduceert nieuwe grondmaterialen
Glasurit introduceert nieuwe grondmaterialen (Foto: Glasurit)

Glasurit introduceert nieuwe grondmaterialen

Lakfabrikant Glasurit heeft een reeks nieuwe grondmaterialen geïntroduceerd voor zijn AraClass en ProClass productassortiment. Volgens Glasurit bieden de nieuwe grondmaterialen “een geheel nieuw niveau van eenvoud en efficiëntie waarmee schadeherstelbedrijven continu optimaal kunnen blijven presteren”. 

Het klantennetwerk van Glasurit heeft steeds meer aandacht voor duurzaam autoschadeherstel. Onder andere om deze reden staat duurzaamheid bij de ontwikkeling van nieuwe grondmaterialen bovenaan de prioriteitenlijst. Glasurit stelt dat bedrijven met de nieuwe materialen en luchtdrogende oplossingen schadeherstel-processen kunnen versnellen en energie besparen. 

Milieuvriendelijk en energiezuinig

De direct-to-metal luchtdrogende technologie is volgens Glasurit een milieuvriendelijke en energiezuinige primeur die voor een uiterst duurzaam schadeherstelproces zorgt. De technologie wordt aangevuld met een compleet assortiment spuitbussen UV grondvullers en UV plamuur waarmee voorbewerkingstijden versneld kunnen worden.  

Een eveneens nieuw assortiment ProClass grondmaterialen stelt schadeherstellers volgens Glasurit eveneens in staat sneller en efficiënter te werken dankzij direct-to-metal technologie, nat-in-nat oplossingen, spuitbussen voor snelle bewerkingen en een selectie van speciale plamuren. Volgens Glasurit kunnen de nieuwe grondvullers ook gebruikt worden in combinatie met de ProClass blanke lakverdunners.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.