Glasgarant start met 364 bedrijven

1e vrouwelijke Dr.Vinyl franchisenemer11 jan.
Binnen de franchise-organisatie van Dr. Vinyl, de keten van mobiele reparateurs van kleine schades, gaat binnenkort de eerste vrouwelijke franchisenemer van start. Dit is Lisette van den Berg, die gaat opereren in het rayon Gorinchem/Sliedrecht. Midden januari gaat ze eerst een opleiding volgen in het Dr. Vinyl opleidingscentrum in St. Veit (Oostenrijk). Met de toetreding van Lisette komt het aantal franchisenemers van Dr. Vinyl in Nederland op 25. Inclusief hun medewerkers betekent dit dat er nu 30 mensen actief zijn binnen het netwerk.
Geeraets Autolak neemt Autolakcentrale All In over 10 jan.
De Geeraets Autolak Groep, gevestigd in Druten, Utrecht en Alkmaar, heeft Autolakcen-trale All In, gevestigd in Arnhem, overgenomen. "Dit betekent voor ons een versterkingin de regio Arnhem met een twintigtal collega’s", aldus directeur Gerard Geeraets. Harrie Wieggers, voorheen eigenaar van Autolak-centrale All In, zal het boegbeeld blijven van dit grossiersbedrijf. Ook blijft Autolakcentrale All In gewoon opereren onder dezelfde naam, maar valt nu dus voortaan onder de paraplu van de Geeraets Autolak Groep.
Glasgarant is van start gegaan met 364 bedrijven die zowel glasreparaties als -vervangingen verzorgen. Deze daadwerkelijke start volgt op een pilotfase in 2005. Naast de aanmelding van niet-gebonden autoruitherstel-bedrijven en bij Schadegarant aangesloten dealer- en schadeherstelbedrijven hebben zich ook enkele ketens collectief aangesloten. Dit zijn GlasGarage, GlassConnect en Kwik-Fit. De verwachting is dat Glasgarant snel doorgroeit naar een omvang van zo’n 500 bedrijven. Hiermee kan men dan een fijnmazig netwerk bieden. Aan Glasgarant nemen in totaal 9 verzekeringsmaatschappijen deel.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.