GlasGarage behaalt Branchenormering Ruitschadeherstel

GlasGarage behaalt Branchenormering Ruitschadeherstel

GlasGarage is met haar 85 vestigingen als eerste ruitschadeherstelketen geslaagd voor de audit van de ‘branchenormering ruitschadeherstel’. Dit meldt Focwa.

In ontvangst
Danielle Smulders van GlasGarage nam namens alle aangesloten Franchisenemers het certificaat in ontvangst: “Overal moet het kloppen: zowel in de vestiging als op het hoofdkantoor. Als GlasGarage zijn wij dan ook bijzonder blij dat wij nu dit certificaat behalen omdat wij dit zien als een duidelijke erkenning van onze nadrukkelijke focus op kwaliteit en dienstverlening.”

Complexer
Ruitschadeherstelbedrijven kunnen zich sinds medio 2019 voor deze nieuwe normering certificeren. Doel van deze normering is het borgen van de kwaliteit van het steeds complexer wordende specialisme ruitschadeherstel. Volgens Focwa is het mooi dat in een keer 85 bedrijven zich certificeren voor dit kwaliteitskeurmerk: “Mede dankzij dit keurmerk houdt GlasGarage haar kennis en kunde van het vakmanschap nog beter op peil om ook naar de toekomst toe duidelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden.

De meer dan 300 ruitherstelbedrijven die lid zijn van brancheorganisatie Focwa, dienen zich te certificeren voor de branchenormering ruitschadeherstel. Hiermee zetten zij een noodzakelijke stap naar de borging van kwaliteit en veiligheid in de sector.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.