Gerritsen (VOC): ‘We moeten vertrouwen terugwinnen’
Elise Gerritsen. (Foto: Echt Mooi Fotografie)

Gerritsen (VOC): ‘We moeten vertrouwen terugwinnen’

Elise Gerritsen, sinds april directeur van vakopleiding VOC, heeft als eerste taak om de vakopleiding weer financieel stabiel te maken. Dat zegt ze in een interview met vakblad Automotive.

In dit interview gaat ze ook in op de roerige periode van VOC, waarin onder andere afscheid werd genomen van de vorige directeur Yolande van Doornspeek, twee interim-directeuren vertrokken en de RvT volledig werd vervangen. Volgens Gerritsen staat het bedrijf weer op de rit. “We zijn lean en mean ingericht: twee jaar geleden werkten er nog 34 mensen, nu 22. Een aantal functies is nu parttime ingevuld, zoals die van de commercieel manager (Karen Dijkstra, red) en die van mij; aan de saleskant hebben we een extra stevige bezetting, om de afstand met onze klant zo klein mogelijk te maken. Die klanten zijn herstelbedrijven, schadeketens en de ROC’s.”

Ze beaamt in het interview met Automotive ook dat de interne strubbelingen, die ontstonden na de overname van opleidingsinstituut TOI, de relatie met sommige klanten heeft vertroebeld. Loyale klanten zijn gebleven, een aantal is vertrokken . Ik vind het niet correct te zeggen welke partijen dat zijn en ik heb er ook begrip voor. Het is aan ons om ze weer terug te halen”, zegt Gerritsen in het interview.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.