Gerda Lauwers Lid van Verdienste Focwa
Gerda Lauwers en Peter Brussel.

Gerda Lauwers Lid van Verdienste Focwa

Gerda Lauwers is benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van Focwa. Ze wordt hiermee gelauwerd voor jarenlange inzet en betrokkenheid bij de branchevereniging. Lauwers is voormalig mede-eigenaar van Autoschade Theo Lauwers in Bladel.

Focwa-voorzitter Peter Brussel: “Gerda heeft ontzettend veel voor de vereniging betekend. Vanaf oktober 2017 tot aan de verkoop van haar eigen bedrijf dit voorjaar, heeft zij als bestuurslid zich vol enthousiasme ingezet voor Focwa, zowel binnen het algemeen bestuur alsmede als bestuurslid van OOC (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf).

Directeur Femke Teeling stelt dat Gerda beschikt over een “eigen directe stijl, enthousiasme en uitstekende kennis van het vak en de sector”. “Ze was een altijd een betrokken bestuurslid. Haar jarenlange inspanningen zetten we graag kracht bij door haar een speciale plek binnen onze vereniging te geven. Daarom hebben de Ledenraad en het Algemeen Bestuur besloten om Gerda Lauwers tot ‘Lid van Verdienste’ te benoemen.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.