Gaston Software integreert SilverDAT in Garage Management Systeem

Gaston Software integreert SilverDAT in Garage Management Systeem

Gaston SoftwareGaston Software, leverancier van Garage Management Software in de ‘Cloud’ voor autobedrijven, heeft SilverDAT calculate van VWE geïntegreerd in haar pakket. Hiermee is het de eerste GMS-leverancier in Nederland.

Makkelijker beschikbaar
Door de integratie is SilverDAT calculate nu makkelijker beschikbaar voor alle klanten van Gaston Software. Volgens directeur Ron Lelieveld gaat Gaston Software door deze integratie steeds meer de breedte in met haar dienstverlening: “Schades verwerken in ons softwarepakket past in onze visie om onderscheidend te zijn. Daarnaast is het een vaak gehoorde wens van veel van onze klanten.”

Schadebegrotingen
Volgens Jasper Verweij, Directeur DAT Nederland kunnen klanten eenvoudiger en sneller werken vanuit één systeem: “Het laagdrempelige karakter van SilverDAT calculate stelt de gebruikers van Gaston Software in staat om professionele, op OE-normen gebaseerde schadebegrotingen te maken.”

De nieuwe integratie wordt gepresenteerd op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem (8 t/m 10 maart). Daar is het systeem te zien op de stand van Gaston Software.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.