Framit Autocleancenter sluit aan bij Focwa

Framit Autocleancenter sluit aan bij Focwa

Framit Autocleancenter in Haelen, specialist in het optisch onderhouden van personenauto’s en bedrijfswagens, heeft zich aangesloten bij Focwa. Dit laat de brancheorganisatie weten.

Gevelbord
Eigenaar François Opbroek ontving het Focwa gevelbord uit handen van Jelle Bruyn (Focwa). Framit Autocleancenter voldoet aan de uitrustings- en opleidings-/ervaringseisen voor het autopoetsbedrijf en toont hiermee volgens Focwa aan te streven naar perfectie. “Het lid zijn van Focwa is voor ons een keurmerk waarmee wij onze klanten kunnen laten zien dat wij kwaliteit en vakmanschap leveren” aldus Opbroek. “Dit is een van de redenen waarom wij ervoor hebben gekozen om lid te worden van Focwa.”

Finalist
Framit Autocleancenter was begin 2019 finalist in de Goede Praktijken Competitie, georganiseerd door het Nederlandse Focal Point en ondersteund door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze competitie is er voor bedrijven die een speciale manier met gevaarlijke stoffen omgaan. Het bedrijf was genomineerd omdat men er al jaren in slaagt om veel gevaarlijke stoffen uit de dagelijkse werkzaamheden te elimineren, zoals lakken, ontvettingsmiddelen en reinigingsmiddelen.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.