Focwa start met ‘Sociaal juridische bedrijfsscan’

Focwa start met ‘Sociaal juridische bedrijfsscan’

Focwa heeft voor haar leden de sociaal juridische bedrijfsscan ontwikkeld. Hiermee kunnen ondernemers toetsen of hun schadeherstelbedrijf nog voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

Complexiteit
Met de sociaal juridische bedrijfsscan speelt Focwa in op de complexiteit van de bestaande wetgeving, in combinatie met toenemende regeldruk. Volgens Focwa hebben de leden hierdoor niet altijd in kaart hoe de eigen onderneming scoort op deze wetgeving. De sociaal juridische bedrijfsscan biedt hen de mogelijkheid om overzicht en structuur te creëren, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsomstandigheden, personeelsbeleid, privacybeleid, energiebeleid en verzekeringen.

Analyse
De nieuwe dienst houdt in dat de door de leden ingevulde bedrijfsscan door Focwa wordt geanalyseerd. Hieruit volgen juridisch onderbouwde bevindingen en aanbevelingen waarmee de ondernemer kan zorgen dat zijn bedrijf weer voldoet aan de wet- en regelgeving. Indien gewenst worden de uitkomsten van de bedrijfsscan ter plaatse toegelicht met advies. (Foto: Shutterstock)

Dit bericht heeft één reactie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.