Focwa start met Kantinepraat over complexe autotechniek

Focwa start met Kantinepraat, een serie video’s waarin technisch specialisten van Focwa verschillende onderwerpen op begrijpbare en nuttige manier behandelen.

Technische complexiteit
Met Kantinepraat wi Focwa inspelen op de toenemende complexiteit van auto’s, autoruiten, caravan, campers, trucks en motoren. Het initiatief is een aanvulling op het in 2019 geintroduceerde Kantinejournaal, het Focwa Magazine en de nieuwsbrieven. Kantinepraat is voornamelijk gericht op de technische informatie voor medewerkers en werkgever. Ook zet Focwa de videodienst in om leerlingen met interesse in het schadeherstelvak te interesseren.

Kenniscentrum
Volgens Focwa vormt de Technische Helpdesk al jaren het hart van het Focwa kenniscentrum dat leden voorziet van tips, tricks en uitgebreide reparatieadviezen. ”Met onze leden zoeken wij naar oplossingen voor de uitdagingen die in de werkplaats voorkomen”, aldus Femke Teeling, directeur Focwa: “Via het Kantinejournaal en Kantinepraat willen we de bewustwording bij schadeherstellers vergroten; noodzakelijk gezien de toenemende complexiteit.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.