Focwa organiseert webinar over nieuwe CAO

Focwa organiseert webinar over nieuwe CAO

Focwa organiseert op 5 februari een webinar over de nieuwe CAO voor het carrosseriebedrijf, die tot stand is gekomen met een looptijd van 28 maanden, van 1 juni 2019 tot 1 oktober 2021. Dit laat de brancheorganisatie weten.

Online bijeenkomst
Via de webinar kunnen Focwa-leden volledig op de hoogte komen van deze nieuwe cao en belangrijke wetten. Focwa-leden kunnen deze bijeenkomst volgen vanuit hun kantoor of thuis. Zij kunnen ook vragen stellen. De juristen van Focwa vertellen wat er nieuw is in de cao en waar de meeste ondernemers sinds de ingang ervan tegenaan lopen.
Daarnaast komt de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) aan bod, die begin dit jaar is ingegaan. Het gaat over de wijzigingen van de WAB, waaronder de regels voor flexibele arbeid en de transitievergoeding. Ook zal er aandacht zijn voor de nieuwe verlofregels bij de geboorte van een kind.

Praktijkervaringen
Tijdens het webinar is er aandacht voor de praktijkervaringen van schadeherstellers op basis van de vragen die hierover bij de juristen van Focwa zijn binnengekomen.

Het webinar is op 5 februari te volgen vanaf 20:00 uur via het internet. Geinteresseerden kunnen hier inschrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.