Focwa en RAI experimenteren met webinar

Focwa en RAI experimenteren met webinar

Focwa en RAI CarrosserieNL hebben hun eerste webinar georganiseerd. Er meldden zich 66 leden aan voor dit interactieve webinar over de nieuwe cao en de Wet Arbeidsmarkt in Balans in 2020.

Waarderen
Leden van Focwa en RAI CarrosserieNL konden zich opgeven voor het webinar, dat werd verzorgd door de juridisch adviseurs van Focwa en RAI CarrosserieNL. Uit de evaluatie bij de deelnemers bleek dat de leden deze nieuwe manier van voorlichting erg waarderen. Ze konden live vragen stellen, en dat vanuit eigen omgeving via telefoon, tablet of computer. De leden die het webinar volgden vonden dat deze nieuwe methode van uitleg en presenteren voor herhaling vatbaar is.

Vragen stellen
“Doordat zowel de kijker als de spreker de mogelijkheid heeft om vragen te stellen, ontstaat er een interactieve live-presentatie”, aldus Randy van den Boogaard, Juridisch Adviseur Sociale Zaken en Onderwijs. “Het webinar is een uitstekend middel om in een kort tijdsbestek veel leden te bereiken, en de leden te informeren over actuele ontwikkelingen binnen het werkgeverschap.”

Leden van Focwa en RAI CarrosserieNL die ideeën en/of input hebben over mogelijke onderwerpen voor het Webinar kunnen hiervoor steeds terecht bij hun brancheorganisatie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.