Focwa en Bovag fuseren naar verwachting eind maart
Nieuwe Poll Het is goed dat Focwa en Bovag willen fuseren (Foto: Bovag)

Focwa en Bovag fuseren naar verwachting eind maart

De voorgenomen fusie van autoschadeherstel brancheorganisaties Focwa en Bovag zal naar alle waarschijnlijkheid eind maart 2023 plaatsvinden. Dit meldt Bovag op haar website.

De fusie is aangemeld en gepubliceerd in dagblad Trouw en over enkele weken vragen Focwa en Bovag een verklaring van geen verzet aan bij de rechter. Vervolgens wordt volgens het bericht op de Bovag website door beide verenigingen een extra algemene ledenraad uitgeschreven om de samenvoeging definitief te bekrachtigen.

Naam Focwa verdwijnt

Naar verwachting zal de fusie rond eind maart, begin april definitief zijn. Als de onherroepelijk is, houdt Focwa op te bestaan, het Focwa lidmaatschap  wordt dan automatisch een Bovag lidmaatschap. Dat de naam Focwa zou verdwijnen, werd eerder al bekend gemaakt.

De Focwa bedrijven ontvangen zo snel mogelijk na de fusie alle noodzakelijke informatie over het Bovag lidmaatschap, de inloggegevens voor de ledenwebsite, producten en diensten op de Bovag ledensite, de overgang van de garantie, de doorstart van de Technische Helpdesk en andere praktische zaken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.