Flexibel wagenpark LeasePlan naar nieuw duurzaam pand

Flexibel wagenpark LeasePlan naar nieuw duurzaam pand

Alle flexibele zakelijke leaseactiviteiten van LeasePlan Nederland (huurauto’s, taxi’s en deelmobiliteit) zijn in december 2020 verhuisd naar een nieuw ontwikkeld pand langs de A2 op bedrijventerrein De Corridor in Breukelen. Dit laat de leasemaatschappij weten.

Wasstraat
Het nieuwe pand is gelegen vlak naast dat van CarNext waarin tot heden het flexibele wagenpark was ondergebracht. Naast het pand is een milieuvriendelijke wasstraat voor eigen zakelijk gebruik, klanten en autobezitters uit de regio.

Groei
De verhuizing was nodig om de snelgroeiende activiteiten van LeasePlan Flexible Fleet een eigen onderkomen te geven. Die groei houdt volgens de directie ook in 2021 aan nu de coronacrisis de vraag naar flexibele mobiliteitsoplossingen alleen maar verder lijkt aan te jagen. Doorgroeien in het huidige pand aan De Corridor 15 in Breukelen was dan ook geen optie, omdat ook CarNext uitbreiding van haar activiteiten voorziet.

Volgens Leaseplan Managing Director Sander Pleij zet Leaseplan met dit gebouw een nieuwe standaard neer voor haar toekomstige ontwikkelingen in Nederland: “Het biedt voldoende ruimte om door te groeien als aanbieder van flexibele, duurzame mobiliteitsoplossingen waar ondernemend Nederland in toenemende mate om vraagt.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.