FleetRepair en MAX-Repair fuseren

FleetRepair en MAX-Repair fuseren

FleetRepair en MAX-Repair gaan fuseren en gaan hun beide herstelnetwerken samenvoegen. Dit laten de organisaties weten.

Netwerk
Door de fusie ontstaat het grootst landelijke dekkend netwerk voor schadeherstel aan trucks, trailers, bestelwagens en landbouwvoertuigen. De nieuwe organisatie staat naar eigen zeggen sterk in de markt en kan profiteren van de sterke punten van FleetRepair en van MAX Repair: “Dankzij de schaalvergroting kunnen we transportbedrijven beter van dienst zijn en efficiënter samenwerken met leasemaatschappijen en verzekeraars”, aldus Paul Haverkamp van MAX-Repair. “Omdat de schadeafhandeling onder onze eigen regie plaatsvindt, hebben zij slechts één aanspreekpartner, bovendien kunnen we kwaliteit garanderen en ook complexer schadeherstel uitvoeren met bijvoorbeeld ADAS-kalibratie. Ook kunnen we de klant door de schaalvergroting ontzorgen met extra diensten en services.”

Kennis
Raymond Dubbeldam van FleetRepair. “Door het bundelen van onze gezamenlijke kennis en expertise ontstaat er nog een bredere basis voor kwalitatief hoogwaardig schadeherstel aan technologisch steeds complexere bedrijfsvoertuigen.”

Het nieuwe samenwerkingsverband gaat verder onder de naam FleetRepair onder leiding van Armand van Haasteren. De overgangsperiode zal nog dit jaar worden afgerond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.