FleetMaster koppelt met Fixico voor digitaal fleetmanagement

FleetMaster koppelt met Fixico voor digitaal fleetmanagement

Fixico is een partnerschap aangegaan met FleetMaster om fleetmanagement voor de autoverhuur- en leasebranche verder te digitaliseren. Dit laat het autoschadeherstelplatform weten.

Afhandelen
De koppeling zal FleetMaster’s klanten in staat stellen om elk type autoschade van begin tot eind in een volledig digitale omgeving af te handelen. De in België gevestigde aanbieder van fleetsoftware werkt wereldwijd samen met bedrijven als Daimler, Alamo en Terberg Leasing. Fixico’s platform biedt al aan meer dan 100 bedrijven in heel Europa digitaal schadeherstelmanagement aan. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor autoverhuurbedrijven en leasemaatschappijen die met FleetMaster werken om vele voordelen te behalen en stelt zowel FleetMaster als Fixico in staat om hun aanbod te verbreden.

Opnieuw uitvinden
Volgens Derk Roodhuyzen de Vries, CEO en Medeoprichter van Fixico, streven beide partijen om de auto-industrie met digitale oplossingen opnieuw uit te vinden: “Nu maken wij samen digitaal schadeherstelmanagement mogelijk voor FleetMaster’s klanten. Tot nu toe zijn de resultaten veelbelovend en hebben we al een enorme kostenverlaging en cyclustijdoptimalisatie weten te realiseren.”

De samenwerking start in België, Duitsland, Nederland en Luxemburg, en zal het komende jaar snel worden uitgebreid.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.