Fixico komt met Fixicover om taxi’s ‘corona-proof’ te maken

Fixico komt met Fixicover om taxi’s ‘corona-proof’ te maken

Fixico heeft samen met enkele schadehersteller de Fixicover ontwikkeld, een spatscherm waarmee passagiers volgens de nieuwste corona-regels kunnen worden vervoerd. Dit laat de Nederlandse startup weten.

Afscheiding
Voor taxichauffeurs en personenvervoerders is een fysieke afscheiding tussen de chauffeursstoel en de passagiersstoelen verplicht wanneer er geen anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Er zijn inmiddels duizenden taxi’s van Taxicentrale TCA (Amsterdam), DVG Personenvervoer en andere grote platformen uitgerust met de spatschermen. Deze zijn inmiddels geschikt voor meer dan 40 verschillende voertuigen, uiteenlopend van auto’s tot busjes voor personenvervoer.

Transparant
De FixiCover is een transparante afscheiding van polycarbonaat; dit materiaal is 250 keer sterker dan glas en brandvertragend. Het scherm is makkelijk te installeren,zonder gereedschap en zonder blijvende schade aan het interieur te verwijderen. De schermen worden geïnstalleerd door erkende schadeherstellers.

Inmiddels ontvangt Fixico aanvragen van over de hele wereld. De startup zal vanaf komende week FixiCover ook verder uitrollen in Europa.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Richard

    Ik zou graag een scherm voor mijn auto (nissan Leaf) willen hebben.
    Wat gaat me dat kosten en hoe snel kan ik het ophalen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.