Festool Automotive Systems is verhuisd

Festool Automotive Systems is verhuisd

Tooltechnic Systems BV, leverancier van de elektrische en persluchtgereedschapsmerken Festool en Protool, is verhuisd. Het bedrijf is nu gevestigd op de Coenecoop 2G te Waddinxveen. De aanhoudende groei en de toekomstvisie van de zich uitbreidende organisatie, maakten deze verhuizing mogelijk.
De keuze voor de nieuwe locatie in Waddinxveen, is gemaakt vanwege de centrale ligging. Tevens heeft men nu 2.400 m2 tot haar beschikking; waarvan een aanzienlijk gedeelte wordt gebruikt voor het geven van producttrainingen aan dealers en eindgebruikers. Kennisoverdracht is namelijk een van de speerpunten in de toekomstvisie van het bedrijf. “De verhuizing symboliseert de groei en verdere professionalisering van Tooltechnic Systems en de twee merken.” aldus Frans van Dijk, Hoofd Trainingen en Projectleider van deze operatie.
Festool Automotive Systems heeft ontwikkelt en verkoopt elektrisch en perslucht gereedschap, alsmede van de bijbehorende verbruiksmaterialen. De divisie Festool Automotive Systems levert producten aan de Autoschadeherstelbranche.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.