eXperate B-status voor alle Schadenet vestigingen

eXperate B-status voor alle Schadenet vestigingen

Per 1 januari 2013 hebben alle 78, bij Schadegarant aangesloten vestigingen van Schadenet minimaal de eXperate B-status. Schadegarant laat weten dat Schadenet hiermee als eerste keten maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van Schadegarant, optimalisering klanttevredenheid, schadelastverlaging en procesefficiency.

Violgens Schadenet directeur Leontine Sitters is Schadenet als eerste keten begonnen met de eXperate-sessies om zodoende in groepsverband ervaringen uit te wisselen. Schadenet-vestigingen die structureel eXperate A/B scoren werden de benchmarks voor bedrijven met een lagere of wisselende scores. De werkwijze/procedures van de beter presterende bedrijven werden langzaamaan ingevoerd bij de andere bedrijven. Voor bedrijven die volgens de normen van Schadenet structureel ondermaats scoorden werden extra eXperate sessies georganiseerd in de avonduren. Schadenet monitorde voorts op centraal niveau de ontwikkeling van eXperate van de vestigingen en bood ondersteuning om het door Schadenet gestelde doel, alle vestigingen minimaal eXperate B, te behalen. Ook nu werkt Schadenet al aan de reeds aangekondigde aanpassingen in eXperate, zodat bij doorvoering daarvan de Schadenetvestigingen reeds voorlopen op de concurrentie.”

Op de tweede plaats volgt Care Schadeservice, waarvan de bij 43 Schadegarant aangesloten vestigingen op één na allemaal in eXperate A of B zitten.
Schadegarant begint 2013 met een netwerk van louter A, B en C-bedrijven wat aangeeft dat alle bedrijven beter zijn gaan presteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.