Europese autoglasherstelketen AGE gaat globaal

Europese autoglasherstelketen AGE gaat globaal

De autoglasherstelketen AGE (Automotive Glass Europe) gaat haar Europese netwerk met autoruitherstellers wereldwijd uitbreiden. Dit laat de organisatie weten.

Uitbreiding
Met de uitbreiding van haar netwerk wil AGE haar diensten wereldwijd aanbieden. De organisatie is in Nederland vertegenwoordigd via de stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten). Deze stichting is actief onder de merknaam 123ruit.nl en telt hier bijna 40 vestigingen. In Europa telt het netwerk van AGE bijna 1.600 autoruitherstellers in 20 landen. De meest recente expansie van het netwerk is de toetreding van autoruitherstelbedrijven in Griekenland en Servie.

Tenders
“Ondanks de huidige pandemie neemt AGE deel aan verschillende tenders om grote klanten te werven”, aldus Marco Moreno, CEO van AGE. “We zijn in de race om nieuwe overeenkomsten te sluiten met grote verzekeraars, leasemaatschappijen, autoverhuurders en grote wagenparkbeheerders.”

Inmiddels heeft AGE een nieuw protocol gepresenteerd voor elektrische voertuigen. Ook wordt gewerkt aan een nieuw digitaal platform voor internationale opdrachten voor autoruitvervanging en -herstel. (Foto: AGE)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.