Euro-Motive lanceert autoglasschade calculatiemodel

Euro-Motive lanceert autoglasschade calculatiemodel

EuromotiveEuro-Motive en GT Motive introduceren een nieuw autoglasschade calculatiemodel voor de Nederlandse markt. Dit model is bedoeld voor herstellers, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners.

Glasschade
Bij glasschade wordt op basis van het kenteken de specifieke ruit van het voertuig bepaald. Tevens wordt de bijbehorende schadecalculatie voor ruitvervanging opgesteld op basis van de prijzen van importeurs voor de Nederlandse markt. Autoglaz Nederland zal dit calculatiemodel nu voor een aantal verzekeringsmaatschappijen gaan inzetten.
Euto-Motive heeft gekozen voor GT Motive vanwege de mogelijkheden van koppelingen tussen fabrikant OE code en autoglas Eurocode. Hiermee is dit voor GT Motive de eerste stap op Nederlandse markt.

Ook autoschade
Euro-Motive is een Nederlandse ASP dienstverlener op het gebied van verwerking van schadedeclaraties. In Nederland levert dit bedrijf het autoglasschadeplatform CARculate.
GT Motive is een internationale leverancier van voertuigdata en schadecalculatiesysteem met het hoofdkantoor in Spanje. Deze leverancier zegt hierna te komen met een schadecalculatiesysteem voor de autoschadebranche. In Nederland is er een strategische samenwerking met Euro-Motive.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.