Erbe Tiel pilotbedrijf nieuwe divisie Altac Truck Service
Ruud en Mariska Baauw van Erbe Tiel. (Foto: Erbe Tiel)

Erbe Tiel pilotbedrijf nieuwe divisie Altac Truck Service

Carrosserie- en truckspuiterij Erbe Tiel wordt pilotbedrijf voor Altac Truck Service, een nieuwe divisie van leverancier van paint- en non-paint producten en equipment Altac Coating Group.

In het proefproject gaan Erbe Tiel en Altac Truck Service samen diensten ontwikkelen voor de begeleiding, serviceverlening en opleidingen voor nieuwe truckschadeherstel- en carrosseriebedrijven. Erbe Tiel gaat deze diensten als eerste testen. In het eerste project wordt gewerkt aan nieuwe technieken voor het herstel van elektrische voertuigen en ADAS.

Kwaliteit en bedrijfscultuur

Erbe Tiel is onafhankelijk truckschadeherstel- en carrosseriebedrijf en al langer klant bij Altac Truck Coatings. Erbe Tiel is 30 jaar geleden opgericht en richt zich op schadeherstel aan trucks, carrosseriebouw en -spuitwerk, belettering en industrieel spuitwerk. Er zijn twee spuitcabines die kunnen worden samengevoegd tot één 20 meter lange spuitcabine.

Naast schadeherstel en carrosseriebouw is Erbe Tiel gespecialiseerd in de (internationale) bergingsbranche. In Zweden is het bedrijf hofleverancier voor projecten met grote kranen die worden ingezet bij opnames van media en entertainmentbedrijf Discovery. Altac Truck Service is onderdeel van Altac Coating Group met vestigingen in Drachten en Aalsmeer. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.