Equipment Group Holland Verkooppartner HBC Smart Repair

Equipment Group Holland Verkooppartner HBC Smart Repair

EGHEquipment Group Holland (EGH) in Sliedrecht is per 1 juni de officiële verkooppartner van het complete HBC Smart Repair rogramma voor de Nederlandse markt. Dit maakte het bedrijf bekend.

Eéndaags reparaties
HBC Smart Repair is een Deense leverancier van systemen voor smartrepair. Als verkooppartners kan EGH haar programma uitbreiden met Smart Repair producten en gereedschappen voor met name ééndaags reparaties, aldus commercieel directeur Philip van Houwelingen: “Denk hierbij aan koplampreparatie, dashboardreparatie, bekledingreparatie, velgenreparatie, glasreparatie, PDR-gereedschappen, caravanreparatie en Smart repair cabines.”

Lascare
Equipment Group Holland is een voortzetting van Lascare, dat in 1995 in Sliedrecht is begonnen als specialist voor schadeherstelbedrijven op het gebied van las- en uitdeukapparatuur. De laatste jaren heeft Lascare zich onder de nieuwe naam ontwikkeld tot een service- en verkooporganisatie voor inrichting en onderhoud van de werkplaats.

HBC Smart Repair is een Deense leverancier van systemen voor smartrepair, inclusief de chemische producten, handleidingen en technische trainingen voor de reparatiebedrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.