Dubbeldam gaat samenwerken met Goupil

Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit BV) en Dubbeldam Groep gaan samen de ultieme zero-emissie voertuigcombinatie ontwikkelen. Dit maakte Dubbeldam bekend.

Opbouwmogelijkheden
Met een 100% elektrische Goupil als basis zal Dubbeldam tal van opbouwmogelijkheden ontwikkelen, voor onder andere stadsreiniging, (groen)onderhoud, industrie en het snel groeiende segment last-mile-delivery. In het bijzonder de onlangs aangekondigde Goupil G6 is een welkome aanvulling op de reeds bestaande range Light Electric Vehicles (LEV’s) van Goupil Nederland. Dit nieuwe model heeft een groot laadvermogen tot ca. 1.000 kg en een topsnelheid van 80km/u. Volgens Goupil maakt dat dit voertuig uitermate geschikt om in te zetten als elektrische bedrijfsauto.

Adviseur
De Goupil G6 is zowel met standaard carrosserie als met tal van andere opbouwmogelijkheden te verkrijgen, zoals een haakarm-systeem en een vlakke, kippende laadbak. Als adviseur voor de samenwerking is een ‘specialist carrosseriebouw’ aangetrokken. Dit is Wilco van den Brand, die over ruim 25 jaar ervaring beschikt.

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit BV is exclusief importeur van Goupil in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in duurzame mobiliteit met een eigen service & onderhoudsteam en een landelijk dealernetwerk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.