DeBeer Refinish sponsort team in Stofwisseltour

DeBeer Refinish sponsort team in Stofwisseltour

DeBeer Refinish, het autoreparatielakmerk van Valspar Automotive, was sponsor Team Lucas tijdens de recente Stofwisseltour. Dit maakte het bedrijf bekend.

Fietstocht
De Stofwisseltour is een drie dagen durende fietstocht die wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten. Tijdens de recente editie ondersteunde DeBeer Team Lucas met een gouden sponsorpakket ter waarde van 10.000 euro. Het team is genoemd naar de 16-jarige Lucas van der Wielen, die lijdt aan de ziekte van Sanfilippo, een zeldzame, degeneratieve stofwisselingsziekte. Twee medewerkers van DeBeer Refinish en een gepensioneerde medewerker maakten deel uit van het 24 leden tellende team.

Hoofdkantoor
Dit jaar vond de Stofwisseltour voor de zevende keer plaats. Hij was 500 kilometer lang, duurde drie dagen en voerde van 22 t/m 24 juni en ging van het hoofdkantoor in Lelystad naar Duivendrecht. Op de laatste dag fietste ook een groep kinderen mee. In totaal deden 21 teams mee. De voorlopige opbrengst van de Stofwisseltour 2018 staat op 177.796,00 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.