DealerRepair lid schadeafdeling Bovag

DealerRepair lid schadeafdeling Bovag

Caravan- en camperbedrijf DealerRepair is met alle 35 vestigingen collectief toegetreden tot de afdeling Schadeherstelbedrijven van Bovag. Dit laat de brancheorganisatie weten.

Merkdealers
DealerRepair vertegenwoordigt merkdealers die nauwe banden hebben met caravan- en camperfabrikanten en gespecialiseerd schadeherstel uitvoeren. Het lidmaatschap van de afdeling Schadeherstelbedrijven is mogelijk nu deze afdeling sinds 1 januari 2020 ook specialisten op het gebied van caravan- en camperschadeherstel vertegenwoordigt. Deze groep telt nu 70 leden. Voor de borging van de kwaliteit van caravan- en camperschadeherstel hanteert Bovag een norm die gedragen wordt door de hele branche, zowel opdrachtgevers als herstelbedrijven.

Geen onbekende
De toegetreden bedrijven zijn geen onbekende voor Bovag, aldus Branchemanager Frank Ruygrok: “De bedrijven die bij DealerRepair zijn aangesloten kennen wij al stuk voor stuk en we weten dus ook dat zij een zeer hoge kwaliteitsstandaard nastreven. Dit collectieve lidmaatschap tilt alle partijen naar een nog hoger niveau.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.