Dealerbedrijf Janssen van Kouwen neemt ASN Amsterdam Zuidoost over
Laurens Stigter (Wensink Automotive) en Theo van Kouwen (Janssen Van Kouwen) formaliseren de overdacht. (Foto: Wensink)

Dealerbedrijf Janssen van Kouwen neemt ASN Amsterdam Zuidoost over

Dealerholding Janssen van Kouwen doet deze week een dubbele overname. Het bedrijf neemt schadebedrijf ASN Amsterdam Zuidoost over en heeft de Citroën-vestiging van Wensink in Almere gekocht. Alle medewerkers gaan mee naar Janssen van Kouwen. Dat meldt de dealerholding vandaag aan Automotive Online. 

Door de overnames telt Janssen van Kouwen nu in totaal 8 dealervestigingen, 3 schadebedrijven (waarvan één in joint venture met Reco), een eigen lease- en verhuuronderneming en recent is ook een commerciële wasstraat gekocht.

Voor Janssen van Kouwen is Citroën een nieuw merk. Als één van de beoogde Stellantis-partners is Janssen van Kouwen bezig met het uitbreiden van zijn activiteiten binnen de Stellantis-merken. Het voert al de merken Opel, Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep in de regio Groot-Amsterdam en het Gooi en voegt daar nu het gebied Almere aan toe. “Het bedrijf is flink aan het groeien en de toevoeging van het merk Citroën past hier perfect bij. Wij streven  naar verdere uitbreiding van diensten en alle Stellantis merken in ons verzorgingsgebied om onze klanten en relaties optimaal te kunnen bedienen”, zegt algemeen directeur Michael Meijer.

 

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.