Dagelijkse leiding Innovam en VOC in handen Rutger Huijsman

Dagelijkse leiding Innovam en VOC in handen Rutger Huijsman

De dagelijkse leiding van autoschadeherstel opleiders Innovam en VOC komt in handen van Rutger Huijsman. Huijsman volgt hiermee voormalig VOC directeur Elise Gerritsen op.

Huijsman werkt sinds 2014 bij Innovam, is sinds vorig jaar manager schadeherstel-opleidingen en heeft heeft jarenlange ervaring in de automotive branche. Auto’s zijn, volgens Innovam VOC, altijd al een rode draad in het leven geweest van Huijsman.  Als kind speelde hij ermee in de zandbak, later sleutelde hij aan zijn eigen auto, volgde de opleiding ‘Automotive Management’ aan de IVA en werkte onder andere bij de Renault importeur. 

Rutger Huijsman
Rutger Huijsman, foto: Innovam

Auto’s en autoschade als passie

Volgens Huijsman zijn auto’s en autoschade wel een passie te noemen. “Vooral de complexe technologieën en de uitdaging om een auto na schade niet alleen weer mooi strak, maar ook weer veilig de weg op te laten gaan.”

VOC en Innovam zijn sinds 1 februari samengevoegd. Bestaande schade-opleidingen worden gebundeld om op deze manier het hoofd te bieden aan ingrijpende ontwikkelingen in de schadeherstelbranche. In schadeherstel is volgens de opleiders altijd werk. 

Door samen te gaan weten ondernemers en medewerkers in deze sector zich verzekerd van een breed, actueel, betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod. Innovam heeft hiervoor volgens Huijsman een groot bereik en VOC heeft alle kennis in huis. “Nu kunnen we de kennis makkelijker toegankelijk maken en zo blijven autoschadeherstelbedrijven up-to-date in de technieken van nu en de toekomst.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.