Dag van de Ondernemer: EP-lid naar A.A.S. Dick’s Autoschade

Dag van de Ondernemer: EP-lid naar A.A.S. Dick’s Autoschade

Vandaag 20 november, op de ‘Dag van de Ondernemer‘, ging Liesje Schreinemacher, lid van het Europees Parlement namens de VVD, in gesprek met A.A.S. Dick’s Autoschade. Er werd er stilgestaan bij de kansen en uitdagingen van ondernemerschap in de schadeherstelsector. Dit meldt Focwa.

Uitdagingen
Volgens Focwa-directeur Femke Teeling staan schadeherstellers voor grote uitdagingen en is het erg belangrijk dat hun geluiden ook in Politiek Den Haag en Brussel worden gehoord: “FOCWA heeft daarom samen met MKB Nederland Gerard Dickhoff voorgedragen als gesprekspartner voor Liesje Schreinemacher om de echte verhalen achter, en de impact van overheidsmaatregelen bij schadeherstelbedrijven te vertellen. Daarnaast zijn deze werkbezoeken voor ons ook een efficiënte manier om Nederlandse beleidsmakers in Europa te wijzen op het belang van vrije toegang tot (voertuig)data en nieuwe EU-regelgeving hieromtrent.”

Kennis
Gerard Dickhoff vertelde over de noodzaak van continue bijscholing en investeren: “Daarnaast wordt het voor mij als ondernemer steeds moeilijker om aan de juiste kennis en data te geraken om voertuigen te herstellen. Ik ben blij dat ik mijn verhaal heb kunnen vertellen aan Liesje Schreinemacher. Zij houdt zich binnen het Europees Parlement bezig met de interne markt en dus de instandhouding van een gelijk speelveld (en gelijke kansen) voor ondernemers. Ook in de schadeherstelsector. Ik hoop dat ik haar heb overtuigd van het belang van die gelijke kansen voor schadeherstelbedrijven en dat er in het Europees Parlement wijze besluiten genomen worden om ons te ondersteunen in ons vakmanschap!.” (Foto: Focwa)

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.