Cunningham Lindsey Nederland verder als Sedgwick

Cunningham Lindsey Nederland verder als Sedgwick

Expertisebureau Cunningham Lindsey gaat verder onder de naam Sedgwick. Deze stap volgt op de strategische acquisitie van Cunningham Lindsey door de grootste schade-expertiseorganisatie ter wereld.

Samenvoegen
Met de overname wil Sedgwick een nog breder scala aan oplossingen bieden. Ook voegt Sedgwick haar wereldwijde kennis en toegang toe aan die van Cunningham Lindsey. “Door onze mensen en middelen samen te brengen binnen de Sedgwick-familie, kunnen we voortbouwen op de stevig gevestigde reputaties van beide bedrijven”, aldus Jeroen Fröhlich, CEO van Sedgwick Nederland. “Ook kunnen we een breder portfolio bieden aan wereldwijde oplossingen waar onze cliënten behoefte aan hebben – verzorgd door dezelfde lokale experts die ze al jarenlang kennen en vertrouwen.”

Groeien
Sedgwick telts 21.000 medewerkers verspreid over 65 landen. De klanten zijn werkgevers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars, verzekeringnemers en consumenten. Nu de acquisitie rond is wil Sedgwick internationaal verder groeien. Het gebruik van Sedgwicks’ naam en logo in alle markten maakt het bedrijf herkenbaarder en verstevigt de positie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.