CROP wil internationaal groeien

CROP wil internationaal groeien

Crop webshopCar Repair Online Products lanceert een nieuwe webshop; naar eigen zeggen een belangrijk fundament voor de ambitieuze plannen die worden gesmeed voor een nog verdere groei van CROP.

Marktpositie
Volgens Marketing Manager Dexter Driessen wordt CROP op dit moment ‘verbouwd” en versterkt, ook internationaal. Zo wil hij het bedrijf en de producten klaar stomen voor een nog sterkere internationale marktpositie: “Daarom is de website beschikbaar gemaakt in diverse talen: Nederlands, Duits en binnenkort ook Engels en Tsjechisch. De lancering van de vernieuwde webshop geeft een eerste indruk van wat we voor ogen hebben.”

Reacties klanten
De verbeteringen van de website zijn het resultaat van reacties van klanten. Op basis daarvan is de website gebruiksvriendelijker gemaakt, waarbij hij nu ook ‘responsive’ is: “Optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet en smartphone.”

Met de nieuwe webshop geeft Car Repair Online Products verdere invulling aan haar e-business strategie, “waarmee klanten inkoop-, administratie- en logistieke kosten kunnen verlagen.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.