Cromax sponsor Punch Powertrain Solar Team in Solar Challenge

Cromax sponsor Punch Powertrain Solar Team in Solar Challenge

Het Punch Powertrain Solar Team, bestaande uit ingenieursstudenten van de Universiteit Leuven, neemt deel aan de Bridgestone World Solar Challenge. Cromax sponsort het team als Silver Partner.

Mascotte
De Bridgestone World Solar Challenge voor zonnewagen zal van 8 tot 15 oktober 2017 plaatsvinden in Australië. De wagen van het Punch Powertrain Solar Team, de Punch 2, werd op 21 juni 2017 gepresenteerd. Hij is gespoten in wit, blauw en groen. Cromax heeft elk van deze tinten speciaal voor het team ontwikkeld. Het ontwerp bevat ook de nieuwe mascotte van het team: een boksende kangoeroe.

Ook energiebesparing
Cromax werkt sinds april nauw met het team samen. “Na onze samenwerking in de 2015 World Challenge wilden we het team graag opnieuw steunen”, aldus Dries Van den Bergh, Cromax Brand Manager EMEA. “Als Silver Partner leveren we deze keer niet alleen technische kennis en lak, maar helpen we het team ook het energiegebruik tijdens de applicatie van de lak te beperken.”

Cromax ondersteunde het studententeam tijdens het productieproces met het ontwerp en met een zo laag mogelijk gewicht voor de carrosserie van koolstofvezel. Het Cromax-logo zal zichtbaar zijn op de wagen, de kleding van het team, het ondersteuningskonvooi en het publiciteitsmateriaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.