Cromax lanceert ChromaWeb-app

Cromax lanceert ChromaWeb-app

Cromax introduceert de nieuwe ChromaWeb-app,. Deze biedt dezelfde functionaliteit als ChromaWeb, maar dan nog met enkele extra functies, waaronder een barcodelezer voor digitale kleurformules.

Kleurgegevens
Gebruikers hebben toegang tot Cromax kleurgegevens en kunnen deze direct via de smartphone delen met bijvoorbeeld een netwerk van autoschadeherstelbedrijven. In combinatie met de spectrofotometer ChromaVision Pro Mini vormt de ChromaWeb-app de meest geavanceerde digitale kleurmanagementoplossing via ChromaConnect.

ChromaConnect
De ChromaWeb-app is een centraal onderdeel van ChromaConnect en biedt carrossiers rechtstreekse toegang tot de wereldwijde kleur- en productdatabase. Hij kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande digitale infrastructuur van elke carrosserie. De app maakt automatisch een back-up in de cloud van alle persoonlijke formules, zodat deze op elk moment kunnen worden opgehaald, onafhankelijk van de locatie van de carrossier. De app helpt herstellers zelfs met het beslissen over hoeveel lak een specifieke reparatie nodig heeft.

De ChromaWeb-app is de uitgebreide cloud-based software voor het ophalen van Cromax kleuren. De app is gratis te downloaden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.