Cromax benoemt nieuwe manager training en techniek

Cromax benoemt nieuwe manager training en techniek

Thomas Cool is per 1 januari 2020 benoemd tot de nieuwe manager van training en techniek bij Cromax voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hij werkt vanuit het Cromax trainingscentrum (CTC) in Mechelen.

Trainingsprogramma
Cool gaat het trainingsprogramma voor het CTC bepalen. Hij is verantwoordelijk voor de interne training en ontwikkeling van de Cromax instructeurs die zijn gevestigd binnen landelijke trainingscentra in de gehele EMEA-regio. In deze functie neemt hij de taken over van Koen Silverans die na vijf jaar leiding te hebben gegeven aan het CTC een verkoopfunctie voor Axalta in België gaat vervullen.

Uitdagingen
De nieuwe manager van training en techniek zegt in zijn nieuwe functie de uitdagingen aan te gaan die binnen de sector spelen: “Innovatie is daarbij bepalend voor de ontwikkeling van onze technologieën bij Cromax. Het is belangrijk dat carrossiers hun vaardigheden kunnen bijhouden en verbeteren, zodat ze te allen tijde schadeherstel het meest effectief kunnen uitvoeren.”

Cool werkt sinds 2011 voor Axalta. Hij begon als technicus in het kleurenlaboratorium in Mechelen waar hij werkte aan kleurontwikkeling en -formuleringen. Hij stapte over op onderzoek en ontwikkeling voor schadeherstel en werd in 2015 benoemd tot technisch specialist voor Cromax in EMEA.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.