Colad introduceert oplosmiddelbestendig pompvloeistofspuit systeem

Colad introduceert oplosmiddelbestendig pompvloeistofspuit systeem

EEM, de Nederlandse fabrikant van producten voor herstelbedrijven, heeft een nieuw Colad pompvloeistofspuit systeem met instelbare spuitcapaciteit ontwikkeld. Het systeem is, volgens EMM robuust, oplosmiddelbestendig pompvloeistofspuit met instelbare spuitnevel en een continu hoge compressie van 3 Bar waarmee een vlekkeloos spray-resultaat behaald kan worden.

De pompvloeistofspuit is dankzij speciaal ontworpen afdichtingen bestand tegen vrijwel alle water- en oplosmiddel gebaseerde ontvetters. De messing spuitkop is instelbaar en schuin uitgevoerd zodat ook moeilijk bereikbare ruimtes bereikt worden.

Uniek kleurcoderingssysteem

Het vloeistofpeil is van buitenaf zichtbaar en dankzij de platte bodem staat het vloeistofreservoir stabiel op iedere vlakke ondergrond. EMM stelt verder dat de gebruikers van de Colad pompvloeistofspuit verschillende vloeistoffen snel en eenvoudig kunnen identificeren dankzij een uniek kleur codeerringssysteem.

Andere kenmerken zijn de efficiënte en ergonomische handgreep en pomp. Een drukontlasting- en veiligheidsventiel-ontgrendelingsknop voorkomen dat er onbedoeld gespoten wordt. De inhoud van het vloeistofreservoir betreft 1 liter.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.