Coating Group Holland en Spies Hecker gaan samenwerken met ROC

Coating Group Holland en Spies Hecker gaan samenwerken met ROC

cgh-rocCoating Group Holland en Spies Hecker zijn een samenwerking aangegaan met de afdeling Carrosserietechniek op het ROC van Amsterdam. Zij stellen technische middelen beschikbaar aan de opleiding om voor de leerlingen te komen tot een optimale aansluiting op de markt,

Vergrijzing
Met deze samenwerking willen de bedrijven de toekomst voor de leerlingen borgen. Volgens docent Marco Molenkamp gaan zij de vergrijzing in de schademarkt tegen door de leerlingen een goede en volledige opleiding te geven: “Samenwerkingen als deze zijn hiervoor de perfecte uitkomst.”
Coating Group Holland en Spies Hecker stellen hun productlijn en informatie over de nieuwste technologische ontwikkelingen ter beschikking aan het ROC van Amsterdam.

Uitbreiden
In de toekomst zal de samenwerking tussen Coating Group Holland en het ROC van Amsterdam verder worden uitgebreid. Na de komende verhuizing van de mobiliteitsafdeling van het ROC naar de nieuwe locatie zullen beide partijen kijken wat zij gezamenlijk nog meer kunnen doen om de opleiding in de toekomst op een hoger niveau te krijgen.

Foto (v.l.m.r.): Collin Gerber, Fred Ubels (docent), Nick Noah, Thomas Beerthuizen, Jessey Bodemeijer, Ryan Nunda, Jerome Hulsebos (Coating Group Holland), Marco Molenkamp (docent).

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Avatar
    Bert verschoor

    Oplichter Ryan nunda staat nog steeds op de foto!!??

  2. Avatar
    Bert verschoor

    Oplichter Ryan nunda staat nog steeds op de foto??!!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.