Climax Autoglas Center Noordwijkerhout terug bij Focwa
Foto Focwa vlnr: Anton Abelen (Focwa) en Fatih Arslan (Climax Autoglas Center)

Climax Autoglas Center Noordwijkerhout terug bij Focwa

Het Noordwijkse bedrijf Climax Autoglas Center kiest na een korte uittreding opnieuw voor het Focwa lidmaatschap. Onlangs ontving het bedrijf het Focwa gevelbord waarmee het lidmaatschap bezegeld is.

Met de aansluiting bewijst Climax Autoglas Center volgens Focwa op alle fronten te voldoen aan de branchenormering voor autoruitherstel. Climax Autoglas Center is in 2007 opgericht en volgens eigenaar Fatih Arslan gespecialiseerd in het tinten, blinderen, repareren en vervangen van autoruiten. “Service staat bij ons voorop. Ons professionele team bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring. Hierdoor leveren we kwaliteit en dat zorgt voor tevreden klanten.”

Samenwerking met 123Ruit.nl

Climax was eerder al Focwa-lid, maar zegde dit volgens Arslan tijdelijk op omdat er veranderingen in de bedrijfsvoering op stapel stonden. “Nadat de veranderingen doorgevoerd waren, hebben we besloten dat Focwa het beste bij deze bedrijfsvoering past en ons lidmaatschap hernieuwd.”

“Climax voldeed aan alle eisen die wij van onze leden verwachten en heeft hierdoor zeer snel de procedure kunnen doorlopen”, aldus Focwa. Vanaf 1 september 2022 gaat Climax Autoglas een samenwerkingsovereenkomst aan met ruitschadeketen 123Ruit.nl. Beide partijen zijn er van overtuigd dat ze elkaar kunnen aanvullen in specialisme, kwaliteit en service.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.