CEO Hans Coffeng verlaat CED Group

CEO Hans Coffeng verlaat CED Group

Hans Coffeng (53) verlaat per 1 maart de CED Group, waaraan hij acht jaar als CEO leiding heeft gegeven. Dit maakt het schademanagementbureau in een persbericht bekend.

Opvolger
In het persbericht wordt geen reden gegeven voor zijn vertrek. Er is ook nog geen opvolger: “We zullen op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden. Tot die tijd nemen François Goffinet (COO) en Jan Willem Wolffenbuttel (CFO) de eindverantwoordelijkheid ad interim waar.” CED Group spreekt van een passend moment voor Coffengs’ vertrek: “CED heeft adequaat gereageerd en grip op de COVID situatie, zet haar groei met solide financiële resultaten door en heeft diverse toekomstgerichte (digitale) projecten in uitvoering.”

Schademanagement
Onder leiding van Coffeng verbreedde CED haar focus van schade-expertise naar full-service schademanagement: “Al onze klanten in Europa zijn blij met onze hoge kwaliteit in dienstverlening, die ook steeds meer digitaal ondersteund wordt. Inmiddels is CED ook een partner voor belangrijke maatschappelijke projecten. CED doet er toe, daarom heb ik vertrouwen in haar Europese toekomst.”

Hans Coffeng zal de komende weken zijn werkzaamheden overdragen en afronden in nauwe samenwerking met het senior management.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.