CBX lanceert ProAdas kalibratiesysteem

CBX lanceert ProAdas kalibratiesysteem

CBX Nederland introduceert het Teco ProAdas kalibratiesysteem, een systeem voor de kalibratie van verschillende rijhulpsystemen.

Procedures
Volgens CBX is één van de meest belangrijkste voorwaarden voor het correct kalibreren van een Adas systeem het volgen van de procedure van de fabrikant. Het Teco ProAdas systeem van CBX Nederland houdt zich dan ook aan deze voorschriften: “Dit is niet alleen de beste manier om de werking van het Adas systeem te waarborgen maar ook de beste manier om verzekeringsmaatschappijen te overtuigen dat de kalibratie op de juiste manier is gedaan. Er kan immers aangetoond worden dat de systemen volgens de specificaties van de fabrikant gekalibreerd waren.”

1 interface
Het ProAdas systeem neemt de hartlijn of rijlijn van het voertuig als referentie. Omdat het ProAdas systeem via een slimme interface via een tablet te bedienen is, kan één persoon de kalibratie uitvoeren. De gepatenteerde technologie van uitlijntechniek gecombineerd met bluetooth afstandssensoren op 1 interface zorgt ervoor dat je super snel en accuraat het paneel kan positioneren. Deze combinatie zorgt er ook voor dat je het eenvoudig met 1 persoon kan uitvoeren.

De ontwikkelaar van het ProAdas systeem, Nexion groep, het moederbedrijf van Teco, is één van de weinige bedrijven met het specialisme van Adas kalibratie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.