Carselexy samen met Bovemij in autoverzekeringen
Foto: Carselexy Facebook

Carselexy samen met Bovemij in autoverzekeringen

Carselexy gaat in samenwerking met Bovemij autoverzekeringen aanbieden. Met Bovemij als partner is Carselexy naar eigen zeggen in staat om verzekeringen aan te bieden met uitstekende voorwaarden. 

Betrouwbare mobiliteit staat hierbij volgens het occasionportaal voor jonge gebruikte auto’s met lage kilometerstanden centraal en tegelijkertijd geeft het aangesloten autobedrijven de mogelijkheid tot extra klantenbinding.

Autokopers die volgens Carselexy commercieel directeur Fred Hoogewoning een zo goed als nieuwe auto aanschaffen willen deze het liefst meteen zo compleet mogelijk verzekeren. “Dit kunnen we samen met Bovemij nu leveren.”

Duurzame relaties

Bij consumenten die de aankoop van een auto overwegen, ziet Hoogewoning de behoefte aan totaalpakketten ontstaan. “Het afsluiten van een autoverzekering is daar een essentieel ingrediënt van. Klanten vinden de oplossing voor hun mobiliteitsvraagstuk dan ook het liefst onder één en hetzelfde dak en die mogelijkheid bieden we nu.”

De aanschaf van een auto is volgens Carslexy veel meer dan een transactie en de aftrap van een voortzetting of duurzame relatie tussen de consument en een autodealer. De kwaliteit van de auto en service van de dealer op de korte en lange termijn zijn daarbij onlosmakelijk verbonden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.