Care en Schadenet winnen tender leasemaatschappij Arval

Care en Schadenet winnen tender leasemaatschappij Arval

Care AutoschadeCare Autoschade en Schadenet hebben de tender van leasemaatschappij Arval gegund gekregen. Het betreft een contract voor een periode van drie jaar.

Schadenet
Voor Care betekent dit na een aantal jaren weer reparateur te zijn geworden voor Arval; Schadenet is al lange tijd schadereparateur voor de leasemaatschappij.
Care laat weten dat nu ook de keuze op Care Autoschade is gevallen door een combinatie van professionaliteit, trendsettend op het gebied van innovatie, kostenbesparende reparatietechnieken en vestigingen in volledig eigendom. “Hierdoor is het mogelijk de kwaliteit van processen en de feitelijke dienstverlening te borgen en naadloos aan te laten sluiten op de wensen van Arval’’, aldus Commercieel Directeur Marja Versleijen.

Online volgen
Voor Arval zijn partners die meedenken van groot belang, aldus Matthijs Wouters, Directeur Operations bij Arval: “In ons onderzoek constateerden wij dat Care een goede invulling geeft aan verhoogde berijdertevredenheid. Zo is afgesproken dat het niet meer nodig is om, voordat de schade hersteld wordt, de auto te laten schouwen. Ook maakten wij afspraken over nieuw te ontwikkelen services als het online volgen van de status van het herstel en ‘one night’ schadeherstel.”

De toewijzing van de tender aan Care Autoschade betekent dat per jaar een substantieel aantal schades voor Arval hersteld gaan worden. Inmiddels zijn de eerste auto’s van Arval per januari jongstleden al op de vestigingen binnengekomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.