Caravan Service Ten Have aangesloten bij Focwa Caravan- en Camperbedrijven
Vlnr: Jan en Henri ten Have (Caravan Service Ten Have) en Anton Abelen (Focwa)

Caravan Service Ten Have aangesloten bij Focwa Caravan- en Camperbedrijven

Caravan Service Ten Have uit Epe heeft zich aangesloten bij de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf Focwa Caravan- en Camperbedrijven. Het Focwa lidmaatschap past, volgens directeur Jan ten Have, goed bij de kernwaarden van zijn bedrijf. 

Om het lidmaatschap te bezegelen, ontvingen Ten Have en zijn zoon Henri onlangs het Focwa gevelbord. Vader en zoon Ten Have zijn sinds april 2016 de trotse eigenaren van hun onderhoudsbedrijf voor caravans. 

Familiebedrijf

Door jarenlange ervaring van beide vakmannen in de caravanbranche blijkt het familiebedrijf vanaf de eerste dag een succes. Drie jaar geleden werd de loods waarin het bedrijf gevestigd was geruild voor een pand op het plaatselijke industrieterrein. 

Naast goed uitgeruste werkplekken is, volgens Focwa, ruimte gecreëerd voor een uitgebreide onderdelenshop en de in- en verkoop van caravans. Na deze kwaliteitsslag binnen het bedrijf, stond niets het lidmaatschap van Focwa in de weg.

“Service, veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel”, aldus Jan ten Have. “Het Focwa lidmaatschap past daarbij.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.