‘Britse Focwa’ en ‘Britse Bovag’ gaan samen

‘Britse Focwa’ en ‘Britse Bovag’ gaan samen

RMIIn Groot-Brittannië hebben de belangenvereniging voor de schadeherstelbranche en de belangenvereniging voor de automotive sector besloten samen verder te gaan.

Samenwerken
In Nederland wordt er al lang gesproken over het al dan niet samenwerking tussen Focwa en Bovag, maar in Groot-Brittannië is de kogel door de kerk. De Britse belangenorganisatie voor de schadeherstelbranche VBRA (Vehicle Builders and Repairers Association) kruipt onder de paraplu van de Britse automotive belangenorganisatie RMI (Retail Motor Industry FederationI).
Beide organisaties hebben hiertoe vorige week een overeenkomst getekend. Deze overeenkomst betekent ook dat de VBRA nauw gaat samenwerken met RMI’s National Association of Bodyshops (NAB). Beide organisaties trekken samen op om de uitdagingen in de schadeherstelsector het hoofd te kunnen bieden.

Betere hulp aan de leden
Volgens RMI is de VBRA in UK een sterk merk dat goede technische ondersteuning biedt. “Toegevoegd aan de lobbykracht van RMI zal de nieuwe organisatie de kracht hebben om haar hulp aan haar leden te vergroten.”

De nieuwe organisatie heeft een dekking van 70 procent van de totale Britse schadeherstelmarkt .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.