Dubbeldam truckschade krijgt Focwa erkenning
Dubbeldam Zwijndrecht Focwa Erkend Truck Schade Service (Foto: Dubbeldam website)

Dubbeldam truckschade krijgt Focwa erkenning

Truck en trailer carrosserie- en schadeherstelbedrijf Dubbeldam in Zwijndrecht heeft de Focwa branche-erkenning Erkend Truck Schade Service verkregen. De erkenning is voor Dubbeldam de bevestiging dat het bedrijf aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.  

“Dankzij het keurmerk kunnen we aantonen dat we Focwa kwaliteit en schadeherstelgarantie bieden”, meldt Dubbeldam in een bericht op de eigen website. “Door professioneel schadeherstel te verrichten zorgen we ervoor dat chauffeurs in de transportsector veilig de weg op kunnen. We werken al jaren volgens een eigen schadeherstelformule en willen daarmee voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.”

De certificering bevestigt volgens vestigingsmanager Lennert den Hartog dat klanten van Dubbeldam 12 maanden recht hebben op schadeherstelgarantie. 

Branche-erkenning

Dubbeldam beschikt naar eigen zeggen over vakpersoneel dat regelmatig trainingen volgt om de ontwikkelingen in hun vakgebied bij te leren. Voertuigen worden bij Dubbeldam zowel vooraf als achteraf digitaal uitgelezen, waarbij onder andere de werking van de veiligheidssystemen. Klanten ontvangen een complete diagnose van hun voertuig waarbij alle statusmeldingen inzichtelijk zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.