Branche wil in alle rust herstellen

Branche wil in alle rust herstellen

‘Laat de branche vooral in alle rust herstellen’. Dit was de teneur tijdens de eerste Automotive Collision Talkshow, het online webinar van het vakblad Automotive dat voor het eerst plaats vond op 19 mei 2020, als alternatief voor een fysiek schade-event.

Zorgen
Tijdens het webinar kwamen de zorgen naar voren over de impact van de crisis op de schadebranche. Maar dat neemt niet weg dat de stemming tijdens deze Automotive Collision Talkshow niet alleen zorgelijk, maar vooral realistisch en vastberaden was om gezamenlijk door de crisis heen te komen. “Juist in deze crisistijden willen wij met iedereen in de keten in gesprek blijven en het werk door laten gaan.” Iedereen in de branche zet de tering naar de nering en is het met elkaar eens dat de schadesector na de ergste dip straks vooral ook de tijd en rust moet krijgen om te herstellen.

Talkshow
De Automotive Collision Talkshow was de online variant van de jaarlijkse Automotive Collision Experience. In de talkshow, die door 100 mensen uit de schadebranche werd bekeken, werden de ontwikkelingen in de schadebranche besproken met Fred Slikker (Solera), Femke Teeling (Focwa), Pieter Bikker (Kwik-Fit Zakelijk), Louis Wyers (ALD Automotive), Toine Beljaars (Bovag Schade), Alfred Möller (Möller Autoschade) en Paul Knapper (Aegon).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.