Bovemij neemt Autotrust over

Bovemij neemt Autotrust over

Bovemij koopt Autotrust, aanbieder van (verlengde) garanties en onderhoudsabonnementen voor personenauto’s. Dit meldt de Bovag-verzekeraar.

Garantie
De overname gebeurt met terugwerkende kracht per 1 januari 2021. Hiermee wordt ingespeeld op de steeds diverser wordende behoefte aan garantie en onderhoudsdiensten als gevolg van online autoverkoop en lease, en autoabonnementen. Door de overname krijgt Bovemij de mogelijkheid om haar klanten nadrukkelijker te ondersteunen op het gebied van garanties.

ViaBovag.nl
Nu Autotrust deel uitmaakt van Bovemij kan dit bedrijf naar eigen zeggen sterk bijdragen aan de betrouwbaarheid en transparantie op viaBovag.nl. Ook kunnen hier nu de garantieproposities worden uitgebreid en versterkt: “De sterke garantieproposities van Autotrust stutten het vertrouwen en zullen onze relaties op viaBovag.nl meer business bezorgen.”

Door de overname willen beide partijen nog sneller inspelen op die veranderende behoefte. Ze verwachten dat de samenwerking op termijn steeds nauwer zal worden. (Foto: Shutterstock)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.