Bovag Schadesupport naar AutoNiveau

Bovag Schadesupport naar AutoNiveau

Bovag Schadesupport, de helpdesk die auto- en ruitschadeherstellers ondersteuning biedt bij het vinden van technische informatie voor schadeherstel, is per 1 februari ondergebracht bij opleidingsinstituut AutoNiveau. Dit laat Bovag weten.

Innovam
Voorheen werd de technische helpdesk van Bovag verzorgd vanuit Innovam. Bovag Schadesupport ondersteunt herstellers bij het zoeken, vinden en interpreteren van originele technische informatie. AutoNiveau heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van autobedrijven met technische informatie. Daar wordt nu de ondersteuning aan auto- en ruitschadeherstellers aan toegevoegd. Het aanbod van diensten wordt verder verbreed en er komt een continue bezetting.

Trainingen
Naast de technische helpdesk gaat AutoNiveau samen met Bovag trainingen voor schadeherstellers ontwikkelen over het gebruik van originele fabrikantendata. Ook werken beide partijen aan uitbreiding van de dienstverlening aan schadeherstellers, op het gebied van. remote diagnostics, zoals het coderen van een accu, het inleren van sleutels, configureren van een trekhaak en oplossingen voor Pass Thru, het op afstand downloaden van software-updates.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.