Bovag reikt certificaten Erkend Schadeherstel Caravan en Camper uit

Bovag reikt certificaten Erkend Schadeherstel Caravan en Camper uit

Bovag heeft afgelopen week haar nieuwe certificaat Bovag Erkend Schadeherstel Caravan en Camper uitgereikt aan de eerste Bovag-bedrijven. Dit laat de brancheorganisatie weten.

Branchenorm
Het certificaat is uitgereikt aan zeven bedrijven die het hele auditproces met positief resultaat hebben afgerond. Zij mogen zich nu Bovag Erkend Caravan- en Camperschadehersteller noemen. Deze bedrijven voldoen aan de branchenorm voor caravan- en camperherstel, die Bovag eind 2019 heeft vastgesteld.

7 bedrijven
De gecertificeerde bedrijven zijn: Cannenburg Caravans & Campers, Caravan Extra, Caravanservice Van Lit, Liba Campers, Linberg Caravan Centrum, Mohocar Caravans en Van Uden Caravans. Volgens Bovag zijn ze alle zeer verheugd om in deze uitzonderlijke en moeilijke crisistijd toch het certificaat in ontvangst te kunnen nemen.

De afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven is op 1 januari 2020 uitgebreid met specialisten op het gebied van caravan- en camperschadeherstel. Om de kwaliteit van caravan- en camperschadeherstel te borgen, heeft Bovag met Focwa een gezamenlijke norm vastgesteld die gedragen wordt door de hele branche. In totaal hebben ruim zeventig bedrijven zich inmiddels bij Bovag aangemeld voor de nieuwe norm. “Het aantal uitgereikte certificaten zal de komende periode dus nog verder toenemen”, aldus Bovag.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.